Cautare

410 de rezultate pentru "atelier aiurea" (5.40 secunde)
Microunde de joasa frecventa e aiurea spus. Microunde inseamna inalta frecventa si acestea incep de la 3GHz (3000MHz). Daca se emite si in banda de 5GHz, atunci vorbim de microunde.
Tamara era foarte jucausa, Tamara era foarte flexibila, Tamara era foarte vesela, Tamara sarea in tramvai sa ma sarute, Tamara se imbraca aiurea, era foarte inventiva, facea rochii si pentru altii din carpe innodate in culoare, a lansat chiar o moda cu asta.
Aseara tarziu, liderii PSD din tara, ingramaditi intr-un hotel de la marginea Bucurestiului, pentru a nu se rataci aiurea si a intra sub influenta mazilitului, dezbateau inca viitorul politic al fostului premier.
Manat de fobiile si nostalgiile boalei, un caine turbat venit de aiurea, intrase in sat, muscand pe uliti si prin ograzi copiii intilniti.
Seara, cand venisem, nu stiam nici de storurile care nu existau si nici de faptul ca, dincolo de balcon, cateva case mai departe, era un hotel cu o infatisare nepotrivita pentru un oras de provincie sau poate tocmai de aceea, cu doua turnuri mici si cu geamurile de sus sparte, prin care ziua se adunau porumbeii agatandu-se de marginea zidurilor dinafara, iar in timpul noptii roiau fluturii marunti imprejurul unui bec in cercuri din ce in ce mai dese, pana se loveau de el si cadeau ametiti aiurea.
Alegerea de a pleca in strainatate - Nu as fi vorbit ceva aiurea, daca nu as fi stiut ceva sigur.
- Pana acum se da mult domnilor pentru ca si ei dadeau mult aiurea (aluzie la atentiile oferite catre Poarta), acum domnul n-are sa mai dea nimica si unde va trebui sa dea drept si legiuit, va da tara.
Primaria scoate bani din stationarile aiurea Municipalitatea este pe cale sa instituie amenzi de pana la 30 de milioane de lei pentru soferii care opresc, stationeaza sau parcheaza contrar indicatiilor legale.
Mihai Fetoiu, seful Serviciului de Siguranta Circulatiei - care s-ar putea numi mai curand Serviciul de Nesiguranta Circulatiei, din cauza multor indicatoare amplasate aiurea in Craiova in ultima vreme - nu a fost insa de gasit, fiind invoit ieri pentru rezolvarea unor probleme personale.
- E remarcabil ca au adoptat sistemul nostru de semnalizare a prezentei aeronavelor in zbor pe timp de noapte, folosind pentru discurile, sferele, cilindrii lor fara aripi, aceleasi lumini verzi, rosii, albe " chiar daca puse absolut aiurea.
Bratele erau extrem de subtiri cat doua degete dupa aprecierea politistului Mancu, iar dupa ale lui Rusu mainile erau aiurea dom'le, nici nu pot sa-mi dau seama, nu erau normali ca noi.
Daca nu o voteaza, atunci inseamna ca premierul Tariceanu, care a vrut sa ia niste masuri si acum vedem ca nu le ia, inseamna ca vorbeste aiurea, vorbeste singur, nu este sustinut de nimeni si atunci trebuie sa plece primul-ministru", este de parere Ponta.
In plus, tevile arata aiurea in apartament si esti obligat sa le tii ca asa e legea. Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.
Redistribuirea insa a fost considerata de consilieri total aiurea, fiind facuta, dupa cum au sustinut o parte dintre ei, dupa ureche de dragul de a reorienta banii in alte directii.
aiurea Mihei a dezvaluit faptul ca Voiculescu a mai incercat sa impuna oameni din PSD Constanta in PC, dar s-a opus de fiecare data, pana intr-un final cand s-a dat la o parte.
"Asa cum ne-am obisnuit, pentru ca nu au activitate si nu au nimic de spus despre ei, membrii gruparii Stoica-Stolojan si-au pastrat reflexul de a face declaratii aiurea si contradictorii dupa fiecare reuniune a PNL, sperand ca macar asa vor capta atentia publica", mai afirma liberalul.
Lucrarile pentru ceea ce inseamna canalizare nu se fac aiurea, ci asa cum trebuie sa fie", a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Cat priveste municipiul Constanta, Matei a explicat ca "o parte din voturi s-a dus la PLD, aiurea. De fapt, catre Stolojan.
nu va mai raspunde el de rezultatele PDL din judet. Aiurea! Sunt declaratii rostite in contextul unui meci pe care Stelian Dutu si apropiatii lui il considera inca nepierdut.
Aiurea, nu intereseaza pe nimeni. Toata lumea se duce in zona in care se pot crea o serie de intelegeri", a mai spus Oprescu referindu-se la afirmatia presedintelui Traian Basescu privind impresia de blat pe care i-o da campania electorala.
google-analytics.com